Pirminė konsultacija - ištyrimas

Pirminė konsultacija - ištyrimas

 Tai išsamus viso kūno tyrimas, kurio metu įvertinsime vaiko fizinę būklę, laikyseną, nustatysime skausmų priežastis bei sudarysime gydymo planą ir pratimų programą paremtą tyrimo rezultatais. Tyrimo metu specialistai naudoja elektroninį dinamometrą - judesių jėgos ir amplitudžių įvertinimo sistemą, kuri padeda tiksliau atlikti kūno analizę.


Rekomenduojamas jaučiant skaumus, reabilituojantis po traumos bei pradedantiems sportuoti ir norintiems pažinti savo fizines galimybes ar esantį raumeninį disbalansą kūne, atsiradusį reguliariai sportuojant.

70,00 €

Kineziterapinis ištyrimas vaikams rekomenduojamas dėl:

  • Ankstyvo problemų nustatymo - raidos stebėjimo: galime anksti pastebėti judėjimo, laikysenos ir raidos problemas, kurios gali turėti įtakos vaiko augimui ir vystymuisi. Reguliarūs patikrinimai padeda stebėti vaiko fizinę raidą, užtikrinant, kad ji vyksta tinkamai bei padės išvengti rimtesnių sveikatos sutrikimų ateityje.
  • Funkcinės būklės įvertinimo: Kineziterapinis ištyrimas padeda įvertinti vaiko raumenų, sąnarių ir judesio funkcijas, nustatant silpnąsias vietas ar disbalansą.
  • Atsižvelgiant į gautus rezultatus po ištyrimo, aptariame problemos sprendimo būdus, pateikiame išsamias gydymo ar profilaktikos rekomendacijas, dirbame kartu individualiai ir sudarome kineziterapinę programą, kuri padės pasiekti išsikeltus tikslus sveiko kūno link.

Pratimų programos sudarymas (po ištyrimo)

Remiantis ištyrimo rezultatais sudarome rekomendacinį gydymo planą, kuriame paruošiame savarankiškai – darbui namuose atliekamų kineziterapijos pratimų programą. Prieš pradedant programą savarankiškai, detaliai Jus supažindinsime su kiekvienu pratimu bei apmokysime juos saugiai atlikti savarankiškai.

Mums svarbu, kad sudaryta savarankiškų pratimų programa būtų atliekama ne tik efektyviai, tačiau ir užtikrinant Jūsų saugumą, todėl iškilus klausimams stengiamės būti visada prieinami. Mūsų naudojama sistema, kurioje rasite jau paruoštą pratimų programą, leidžia ne tik turėti pratimų aprašymus ir nuotraukas, bet juos pamatyti ir video formatu. Naudodamiesi sistema, turėsite galimybę virtualiame dienoraštyje žymėti dienas - kuriomis sportavote, rašyti pastabas / komentarus, platformos dėka tiek jūs tiek ir specialistas galės stebėti, kaip sekasi dirbti savarankiškai.

*Programą rekomenduojame atnaujinti kas 3-6 mėn. priklausomai nuo kiekvieno individualios situacijos, taip siekiant efektyvesnių rezultatų ir jau išmoktų pratimų įvairinimo. Programos atnaujinimui reikalingas atvykimas į pakartotinę konsultaciją ar ištyrimą.

Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Pristatymas galimas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos arba pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą per 2-5 darbo dienos.

Visas prekių pirkimo ir grąžinimo sąlygas rasite čia.