Echoskopijos tyrimas - patyrus traumą

Echoskopijos tyrimas - patyrus traumą

Echoskopijos tyrimo metu Gyd. Ortopedas - traumatologas Andrius Vaitiekus nustatys pažeidimus ankstyvose stadijose, taip užkertant kelią ligos progresavimui bei ištirs minkštųjų audinių ir kaulų sužalojimų gijimo procesą, taip siekiant įsitikinti, jog gydymas po traumos veikia tinkamai.

110,00 €

Kaip vyksta echoskopijos tyrimas?

Echoskopijos metu naudojant aukšto dažnio garso bangas gaunami išsamūs pažeistos vietos vaizdai, tai leidžia tiksliai nustatyti sužalojimo mastą bei rekomenduoti tolimesnius veiksmus gijimo procese. Ši procedūra yra neinvazinė, t. y. nereikalaujanti jokių pjūvių ar injekcijų bei nenaudoja jonizuojančiosios spinduliuotės, todėl yra saugi tiek suaugusiesiems, tiek vaikams bei naujagimiams.

Echoskopijos nauda patyrus traumą:

- Echoskopinis tyrimas įvertins sąnarių, sausgyslių, raiščių, raumenų, bursų, kaulų, nervų bei fascijų struktūras ir jų pažeidimus.
- Tyrimą galima atlikti turintiems širdies stimuliatorius ar metalinius implantus. 
- Echoskopinis tyrimas yra greitas, dinamiškas ir saugus. Tai vienas iš nedaugelio efektyviausių medicininių tyrimų kurio metu galime įvertinti sąnario struktūras judesio metu.

Trukmė: iki 30 min.

Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Pristatymas galimas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos arba pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą per 2-5 darbo dienos.

Visas prekių pirkimo ir grąžinimo sąlygas rasite čia.