Peties įtvaras Acromed

Peties įtvaras Acromed
Rekomenduojama:
  • peties sąnario išnirimas ir prevencija
  • skausmas
  • peties sąnaro degeneracija
  • būklė po operacinio gydymo
  • esant rankos paralyžiui

56,00 €
Liko: 2 Vnt.

03-7847
Delivery

Pristatymas Lietuvoje: 1-3 d. d.

Prekę galima grąžinti per 14 d.

Įtvaras pagamintas naudojant  megztą  tamprų  audinį, kuris gerai praleidžia orą, išgarina drėgmę, gerai stabilizuoja ir užtikrina maksimalų  komfortą. Tinkamas  minkštųjų audinių suspaudimas  apsaugo nuo edemos ir mažina raumenų įtampą.   Įtvaras reguliuojamas elastinių  juostų pagalbą, jos  užtikrina peties  sąnario stabilizavimą bei leidžia prisitaikyti prie individualių poreikių. Papildomos  juostos leidžia apriboti peties  rotacinius judesius. Įtvarą lengva užsidėti ir nusimauti.

Dydis 1 2 3 4 5
Žąsto apimtis plačiausioje vietoje (cm) < 26 26-29 29-33 33-36 36-39

Rankos įtvarai - nepamainoma ortopedinė pagalba esant įvairiems sužeidimams ar uždegimams. Rankos įtvarai yra ypač naudingi po traumų, o kai kurie jų - tikras išsigelbėjimas intensyviai sportuojant. Ortopedinis įtvaras yra patogus, malonus ir minkštas, tačiau suteikia reikiamą atramą ir stabilumą.

Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Pristatymas galimas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos arba pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą per 2-5 darbo dienos.

Visas prekių pirkimo ir grąžinimo sąlygas rasite čia.