Individualių įtvarų gamyba

Individualių įtvarų gamyba
  • Šie įtvarai dažnai naudojami kaip patogesnė ir efektyvesnė alternatyva tradiciniam gipsui.
  • Kiekvienas įtvaras gaminamas pagal paciento individualias apimtys, užtikrinant geriausią pritaikymą ir patogumą.
  • Skirta pacientams, kuriems reikalingas specialus palaikymas, imobilizacija po traumų, operacijos ar deformacijų gydymui.
Užsakymas pradedamas vykdyti tik po specialisto konsultacijos. Jums reikia atvykti adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Gamybos privalumai:

Pritaikymas: Kiekvienas įtvaras yra gaminamas pagal individualias apimtys, todėl atitinka kūno formą yra patogus.

Lengvumas: Naudojamos modernios medžiagos, tokios kaip „3D Lite“ plastikas ir anglies pluoštas, yra labai lengvos, todėl įtvarai neapsunkina kasdienio judėjimo bei nešiojant įtvarus kojoms - judėjimo metu tenka gerokai mažesnė apkrova stuburui ir klubams, palyginti su tuo, jei būtų naudojamas gipsas.

Gamybos greitis: Įtvarai iš žematemperatūrio „3D Lite“ plastiko gaminami greitai – juos galima gauti iškart po apimčių išmatavimo.

Patogumas: Dėl porėtos struktūros „3D Lite“ plastikas leidžia odai kvėpuoti, neprakaituoja, nesukelia dirginimo ir alergijų. 

Patvarumas: Jei reikalingas tvirtesnis įtvaras, naudojamas aukštos temperatūros plastikas arba anglies pluoštas, kurie yra itin atsparūs ir ilgaamžiai.

Estetika ir funkcionalumas: Įtvarai yra ploni ir gali būti lengvai paslėpti po drabužiais. Juose gali būti integruoti reguliuojami šarnyrai, leidžiantys keisti galūnės amplitudę (kampą) gijimo metu.

Praktiškumas: Įtvarai yra lengvi, ploni, juos patogu nešioti kasdien. Su įtvaru galima maudytis, nes medžiaga neabsorbuoja vandens. Jei dedamas gipsas, kartu su juo yra naudojamas bintas, kuris turi savybę atsilaisvinti, bet su įtvaru to išvengiama – gamyboje naudojami daugkartiniai „Velcro“ lipdukai, dėl kurių įtvarą atlaisvinti ar paveržti labai patogu;

Ortopedinės prekės gali būti įsigijamos iš elektroninės ortopedijos parduotuvės internetu bei mūsų parduotuvėje adresu Naugarduko g. 98, Vilnius.

Pristatymas galimas VENIPAK kurjeriu į namus Lietuvoje 1–2 darbo dienos arba pristatymas į LP EXPRESS, OMNIVA paštomatą per 2-5 darbo dienos.

Visas prekių pirkimo ir grąžinimo sąlygas rasite čia.