Ortopedė - technologė Ugnė Martinkienė

Ortopedė - technologė Ugnė Martinkienė

Susipažinkime:

Jau daugiau nei 5 metus specializuodamasi individualių vidpadžių ir įtvarų gamyboje Ugnė kuria ortopedinius gaminius, kurie ne tik padeda išspręsti laikysenos, judėjimo ar sąnarių problemas, bet ir suteikia pacientams galimybę jaustis geriau, laisviau judėti bei gyventi be skausmo. 

Ugnės darbas nėra tik techninis – jis apjungia bendravimą su pacientu, atidumą ir detalią situacijos analizę. Tik įsiklausius į paciento lūkesčius ir išanalizavus kompiuterinio tyrimo rezultatus, galima sukurti tokį sprendimą, kuris iš tiesų spręstų problemą bei palengvintų kasdienybę. 

“Mano tikslas – ne tik pagaminti individualius vidpadžius ar įtvarus, tačiau ir užtikrinti, kad gaminys būtų tiksliai pritaikytas pacientui, jo kūnui ir gyvenimo būdui. Tinkamai parinktos medžiagos, kruopštumas gamyboje ir glaudi komunikacija su pacientu padeda pasiekti geriausių rezultatų” – teigia Ugnė.


Pas specialistą galite apsilankyti šiose paslaugose:

- Ortopedo - technologo konsultacija: dėl įtvarų gamybos arba individualių vidpadžių gamybos.
- Individualių įtvarų gamyba.
- Individualių specializuotų vidpadžių gamyba. (sportinių, profilaktinių, plokščiapėdystės korekcijai)

Kalbos: lietuvių, anglų.


Vizitui pas ortopedą- technologą reikalinga išankstinė registracija. 

Registruokitės numeriu: +370 685 60010 arba [email protected]

Klausimai / atsakymai

Nėra jokių užduotų klausimų


Jūsų klausimas sėkmingai išsiųstas

Užduokite klausimą

Kontaktiniai duomenys (telefono numeris ir elektroninis paštas) svetainėje neviešinami. Jais darbuotojas išsiunčia atsakymą užklausos pateikėjui.